Focaccia Barese

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g gris remacinat
  • 250g faina tip 0
  • 1/2 cub drojdie
  • 200 ml apa calduta
  • 100 ml lapte caldut
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingurita zahar
  • 2 lingurite sare
  • deasupra:
  • masline negre,rosii cherry,origano

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele pt blat(eu am pus in masina de paine la programul de pizza),lasam la crescut o ora.Se imparte in 2.se intinde foaia,punem deasupra rosiile taie in jumate,maslinele negre,un fir de ulei de masline si rozmarin.

Se mai lasa la crescut in tava inca jumatate de ora.Dam la cuptor 20-25 minute la 220 grade.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise