Flori de dovlecei umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - Flori de dovlecei
  • - 1/2 l ulei (pentru prajit)
  • - 2 oua
  • - 2-3 linguri faina
  • - sare; piper
  • - 50 gr. cascaval
  • - 50 gr. branza (telemea)
  • - patrunjel; marar
  • - 1 rosie (pentru ornat)

Mod de preparare

Se spala si se curata florile de dovlecei; se scoate pistilul. Se lasa la uscat 10-15 minute pana pregatim celelalte farfurii ce contin:

1. ouale batute cu sare si piper;

2. faina;

3.cascavalul si branza rase sau zdrobite cu furculita la care adaugam patrunjelul si mararul.

Fiecare floare se umple cu cate putina compozitie de branza si varful florii se rasuceste pentru a nu permite compozitiei sa iasa.

Florile astfel umplute se dau prin ouale batute, prin faina si se prajesc si pe o parte si pe cealalta pana devin aurii.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise