Topim cei 200 gr de zahar intr-o cratita dupa care punem putin in fiecare forma individuala si tapetam fundul si marginile. Ouale se scot din timp de la frigider, se bat putin sa faca spuma dupa care se mixeaza in continuare cu zaharul turnat in ploaie . Adaugam cacaoa cernuta, zaharul vanilat si ciocolata topita la microunde. Punem si laptele caldut, amestecam si punem in cratita tapetata. Formele trebuiesc bine umplute pentru ca se vor lasa dupa ce le scoatem din cuptor. Asteptam sa se mai lase spuma si mai adaugam lichid. Dam la cuptorul incalzit la 150 de grade pentru 30-40 de minute dupa care facem testul cu scobitoarea.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise