Amestecati laptele, iaurtul si cele 2 albusuri (pastrati un galbenus) si incorporati cascavalul ras.
Tapetati cu hartie pentru copt o forma mica, patrata, turnati in ea 2/3 din amestecul de iaurt si lasati flanul sa se coaca 20 de minute la bain-marie, in cuptorul incins la 200gr.
Tineti fasolea verde circa doua minute in apa clocotita, scurgeti-o si taiati-o bucati de 5 cm.
Scoateti flanul din cuptor, puneti peste el fasole verde si turnati deasupra amestecul de iaurt ramas, in care incorporati galbenusul pus deoparte. Sarati, piperati si dati flanul inca 20 de minute la cuptor.
Taiati dovlecelul felii subtiri, tineti-le un minut in apa clocotita cu sare, si cand s-a copt flanul, taiati-l in 4 si garnisiti-l cu felii de dovlecel.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise