Fish finger (file de peste pane)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg file de peste
  • - piper
  • - sare
  • - chilli powder
  • - 2 lamai (zeama)
  • - faina
  • - 2 oua
  • - 1 lingurita mustar
  • - 4-5 catei de usturoi(zdrobit)
  • - coaja de la o lamiie
  • - pesmet

Mod de preparare

Fileul de peste se curata bine, se taie bucati de cca 2/10 cm. Se stropeste cu zeama de lamaie (dupa gust), se presara cu sare, piper si chilli.

Se amesteca cele 2 oua cu sare, piper, usturoiul zdrobit (cei 4-5 catei), mustarul, coaja de la o lamaie (rasa).

Bucatile de peste se dau prin faina, oul pregatit si pesmet. Se prajesc, se pun pe o hirtie absorbanta. Se serveste fierbinte. Eu fac langa o salata orientala.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise