File de vitel cu sos de ceapa si rosii

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1- 1,2 kg file de vitel
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 400 g rosii taiate cuburi
  • 1-2 linguri pasta de ardei kapia
  • 1 foaie dafin
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Curatam si taiem rondele ceapa verde si usturoiul verde, apoi le tragem la tigaie in 2 linguri ulei de masline.

Carnea de vitel o taiem fileuri potrivite pe care le asezonam pe ambele parti .

Peste ceapa verde adaugam pasta de ardei , apoi fileurile de vitel si le perpelim 2-3 minute pe toate partile.

Rasturnam cuburile de rosii peste carnea de vitel, adaugam foaia de dafim si apa cat sa acopere toata carnea.

Lasam sa fiarba la foc mic cam o ora si jumatate pina carnea este patrunsa. Asa imi place mie carnea aceasta.

Cand sunt gata fileurile, le servim alaturi de piure de cartofi si salata verde.

Pofta mare sa aveti !

O mancare usor de facut dar foarte gustoasa....nu te mai saturi de ea.

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/06/file-de-vitel-cu-sos-de-ceapa-si-rosii.html

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise