Curatam si taiem rondele ceapa verde si usturoiul verde, apoi le tragem la tigaie in 2 linguri ulei de masline.
Carnea de vitel o taiem fileuri potrivite pe care le asezonam pe ambele parti .
Peste ceapa verde adaugam pasta de ardei , apoi fileurile de vitel si le perpelim 2-3 minute pe toate partile.
Rasturnam cuburile de rosii peste carnea de vitel, adaugam foaia de dafim si apa cat sa acopere toata carnea.
Lasam sa fiarba la foc mic cam o ora si jumatate pina carnea este patrunsa. Asa imi place mie carnea aceasta.
Cand sunt gata fileurile, le servim alaturi de piure de cartofi si salata verde.
Pofta mare sa aveti !
O mancare usor de facut dar foarte gustoasa....nu te mai saturi de ea.
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/06/file-de-vitel-cu-sos-de-ceapa-si-rosii.html
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise