FILE DE SOMON IN CRUSTA DE NUCA DE COCOS

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri de somon
  • 4 linguri nuca de cocos
  • 4 linguri pesmet
  • 4 linguri de faina
  • 100ml ulei
  • 1 ou
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fileurile se spala si se usuca cu un servet, dupa care se stropesc cu zeama de lamaie si se presara sare si piper dupa gust. Fiecare bucata se trece prin faina, oul batut si apoi prin amestecul dintre pesmet si nuca de cocos, apoi se prajesc in ulei incins, pe ambele parti pana se formeaza o crusta aurie. Se scot pe servetele de hartie, pentru a absorbi uleiul in exces, si se servesc calde , cu lamaie alaturi si salata de castraveti.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise