Pregatiti fileul de Salau pe o farfurie. Apretatil cu un prosop de hartie pana devine uscat.
Condimentati cu sare , piper si condiment de peste.
Asezati fileul de somon afumat pe fileul de salau apoi rotitil facand o roata mare si stapungeti cu o frigaruie de bat.
Pregatiti cuptorul la 180gr C.
Pentru untul Maitre D Hotel pregatiti un bol unde asezati untul si toate incredientele de mai sus.
Mixatile cu un tel sau mixer de mana pana se omogenizeaza apoi puneti o lingura de acest unt condimentat peste roata de salau.
Introduceti in cuptor si lasat cam 30- 35 de minute. Acest peste il puteti servi cu acel sos Beurre Blanc.
Va doresc o pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise