Ciupercile se curata si se spala,se taie fin,se condimenteaza cu sare si piper,dupa gust,se calesc in jumatate din cantitatea de unt incins,10 minute la foc mic;
Cand scad bine,se adauga vermutul si se continua calirea cateva minute,dupa care se scot pe un platou ca sa se raceasca;
Se pune restul de unt in tigaie si se incalzeste,adaugandu-se fileul de porc si se rumeneste pe toate partile ,la foc viu,apoi se scoate si se lasa la racit;
Fileul de porc se condimenteaza cu sare si piper duap ce s-a racit;
Aluatul de foitaj se intinde pe o planseta,pe toata suprafata lui se pune amestecul de ciuperci,se presara patrunjel taiat marunt,pe jumatate din suprafata se aseaza fileul rumenit,se acopera complet cu foitajul,apasand marginile sa se lipeasca bine;
Se unge pe deasupra cu galbenus de ou batut cu doua linguri de apa,se aseaza in tava,se inteapa cu furculita,se da la cuptorul preincalizit si se coace 30 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise