File de porc cu sos de coacaze

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g file de porc
  • 6 linguri de unt topit
  • 500g cartofi noi foarte mici
  • sare
  • piper
  • 250ml supa
  • 2 linguri jeleu coacaze
  • 1 lingura amidon

Mod de preparare

Carnea o prajim in 3 linguri de unt pe o parte si pe alta pana se rumeneste.In restul de unt prajim cartofii pana devin crocanti;condimentam cu sare si piper.Carnea o scoatem din tigaie ,o saram ,o piperam,si o pastram la cald.Peste untul ramas in tigaie de la prajirea carnii turnam supa,amidonul amestecat cu putina apa rece si jeleul de coacaze si fierbem cateva minute.Condimentam sosul cu sare si piper .

Servim fileurile de porc alaturi de cartofii prajiti si sosul de coacaze.Se orneaza cu arpagic.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise