Condimentati carnea si prajiti-o in ulei incins,apoi lasati-o la foc potrivit sa se mai patrunda timp de 20 min.
Curatati si tocati ceapa,verdeata si miezul de nuca.
Scoateti carnea din tigaie inveliti-o in folie de aluminiu ,caliti ceapa in grasimea din tigaie,stingeti-o cu vin si smantana,fierbeti acest sos la care adaugati cele 2 linguri de faina.Adaugati verdeata si nucile tocate,condimentati,lasati 10 min sa se patrunda.
Fierbeti in apa sarata pastele,scurgeti-le,treceti-le pe sub jet de apa rece,lasati-le sa se scurga.
Taiati felii carnea,aranjati-o pe farfurie impreuna cu sosul si pastele,ornati cu verdeata.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise