Spalam bine lamaile, frecand usor suprafata si le taiem rondele,indepartam samburii cu un cutit ascutit.Spalam fileurile si le uscam pe un servet absorbant de hartie,taiem marunt frunzele de menta si de busuioc.Asezam intr-un vas de yenna rondelele de lamaie si jumatate din frunzele proaspete taiate.Fileul de peste il presaram cu menta uscata si apoi il punem in tava peste rondelele de lamaie,presaram sare si piper proaspat macinat si punem pe deasupra frunzele de menta si busuioc ramase.Introducem vasul de yenna la cuptor pentru 20 de minute.Intre timp,topim untul pe baie de aburi si mai adaugam putin busuioc tocat fin si un varf de cutit de sare.Cu acest sos astfel pregatit stropim pestele cand il scoatem din cuptor.Pofta buna !!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise