File de peste la gratar cu garnitura de cartofi si cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga file de peste (eu folosesc, in general, cad sau merluciu)
  • 3 cartofi
  • Marar
  • Cascaval
  • lamaie
  • Sare, piper, ulei de masline

Mod de preparare

Pestele se spala si se tine intr-un bait de sare, piper, ulei se masline si lamaie. Dupa 30 minute se scoate si se pune pe gratar

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi, se pun la fiert cu sare, piper si ulei de masline. Cand sunt aproape fierti se pune si mararul. Pentru servire se scot pe o farfurie fierbinti si se pune cascaval ras pe deasupra. Langa se pune si pestele.

Pofta buna!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise