File de peste in sos picant cu legume

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei sa se incalzeasca, se prajesc ceapa si ardeii,

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-4 fileuri de peste fara oase de gen -must sau alt peste de rau
  • 1-2 ardei grasi taiati cuburi
  • 1ardei iute curatat de samburi si taiat marunt
  • 1ceapa mare taiata cuburi
  • 4-5 rosii taiate cuburi
  • sau o cutie de 400 gr de rosii cuburi
  • 2 linguri bulion
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1-2 foi de dafin,3-4 boabe enibahar

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei sa se incalzeasca, se prajesc ceapa si ardeii, apoi treptat celelalte legume se calesc putin. Se adauga 2-3 pahare de apa si se adauga mirodeniile si se lasa sa fiarba cel putin 15 minute.

Fileurile de peste se spala si se condimenteaza cu putina sare si putin piper, dupa care se adauga peste legume; se adauga rosiile si bulionul si se lasa inca 15 minute pana sosul scade putin si este mai concetrat. Se lasa sa se raceasca bine sau se mananca a doua zi cu o felie de paine proaspata gustoasa.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise