File de peste cu rosii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitatile sint pt.3 persoane.
  • -650-700 g file
  • -cca 600 g rosii(rondele,cu coaja)
  • -1 ardei dulce(rondele)
  • -1/2 ardei iute(rondele)
  • -1/2 legatura patrunjel(tocat)
  • -8-9 catei de usturoi(rondele)
  • -busuioc verde sau uscat
  • -1 lamiie
  • -sare,piper dupa gust
  • -3-4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Intr-o tava,unsa,se pun jumatate din cantitatea de rosii;peste rosii se pune ardeiul dulce si iute.Se pune,apoi,usturoiul;se presara niste sare si piper.

Se pne apoi,patrunjelul si busuiocul.Se da la cuptor cca 10 minute.

Se scoate din cuptor si se pune(deasupra) fileul de peste(curat si presarat cu sare si piper),si restul de rosii.

Se pune niste sare si piper si zeama de lamiie.

Se da,iar,la cuptor cam 25 minute.Se serveste fierbinte,cu cartofi.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise