File de pangasius rulat pe pat de ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati de file de pangasius
  • 1/2 kg cuperci(eu am folosit creasta cocosului)
  • o ceapa
  • un morcov
  • sare,piper,ienibahar,cimbru,foaie de dafin
  • o ceasca de vin
  • 1/2 lamaie
  • 3 linguri ulei
  • 0 lingura de ulei de palmier

Mod de preparare

-Stropesc pestele cu zeama de lamaie.

-Calesc ceapa,adaug ciupecile,o ceasca de apa,condimentez si las sa scada (circa 15 minute)

-portionez fiecare bucata de peste in 3 parti,pe care le rulez cu, cate o felie de morcov.

-Tapetez un vas de yena cu ulei de palmier,asez un strat de ciuperci peste care asez rulourile. Acopar cu restul de ciuperci,adaug condimentele si vinul si dau la cuptorul incins pentru 40 minute. Servim cald cu mamliguta.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise