File de cod cu crusta de malai aromat cu usturoi .

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g file de cod
  • 5 linguri malai, o lingura faina si usturoi pisat dupa gust (eu am pisat 5 catei mai mari),ulei pt prajit

Mod de preparare

Fileurile de cod se lasa la dezghetat, se preseaza pentru a se elimina surpusul de apa, se sterg bine, dupa care se taie in bucati in functie de preferinta.

Separat am pregatit un amestec de 5 linguri malai, o lingura faina si usturoi pisat dupa gust (eu am pisat 5 catei mai mari).Bucatile de peste se trec prin acest amestec si se prajesc in ulei pe ambele parti.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise