Separam albusul de galbenus. Intrun vas adaugam albusurile, punem un praf de sare, batem pana obtinem spuma. Adaugam praful de copt, batem spuma inca un minut, apoi se adauga in ploaie zaharul, vanilia si batem bine spuma pana se topeste tot zaharul. Adaugam galbenusele amestecam usor, apoi punem faina in ploaie, se omogenizeza usor. Turnam pandispanul in tava tapetata cu hartie de copt si coacem la foc potrivit (la cuptorul meu cam 20 min). Lasam blatul copt la racit (al meu a ramas pana ziua urmatoare). Cu diferite forme de fursecuri, am taiat blatul, l-am dat prin ciocolata topita, apoi prin nuca de cocos colorata. Se tavalesc rapid sa nu se inchege ciocolata. Cam asta am obtinut.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise