Puiul se amestecă cu amidonul, soia şi 1/2 din ghimbir şi se lasă să se marineze. Se pune la fiert apa pentru fidea. Fideau se lasă câteva minute în apa clocotită, cu focul stins, până este gata. Se pune la scurs.
Se taie ceapa fidea, usturoiul se piseaza sau se taie mărunt. Într-o tigaie se pun 2 linguri de ulei să se incinga, apoi se pune ceapa, usturoiul, şi restul de ghimbir. Dupa 3 minute se pun legumele congelate şi se mai amestecă înca 5 minute, eventual şi cu o ligura de sos de soia dulce. Se pun intr-un vas şi se tin calde.
Se prăjeşte puiul. Cand este gata se aruncă uleiul rămas, se pune fideaua, legumele, sosul de soia dulce şi se lasă până se încălzesc toate.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise