Ficatei lionezi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g ficatei pui,
  • 2 cepe mari ,
  • 100 ml ulei,
  • 2 catei de usturoi,
  • 100 g smantana,
  • 200 ml suc rosii,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Se calesc ficatei impreuna cu ceapa taiata fideluta, la foc iute, dupa ce s-au calit se scurge uleiul si se adauga putina apa si se lasa la foc potrivit cca 20 mim.apoi se adauga smatana, sucul de rosii si celelate condimente. Se mai fasa la fiert inca 15 min, se poate servi cu piure.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise