Ficatei deliciosi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 punga ficat pasare(depinde de cantitatea dorita);
  • 2 cepe mari;
  • 300 grame bacon (sau orice fel de afumatura);
  • ciuperci;
  • vin (1 cana);
  • verdeata (patrunjel).

Mod de preparare

Se prajeste ficatul de pasare separat..

Intr.o cratita se caleste ceapa taiata marunt la care se adauga treptat baconul si apoi ciupercile,calinduse impreuna.Se adauga ficateii gata prajiti peste celelalte ingrediente.Se adauga cana de vin si inca jumatate de apa calaie..Se lasa pana scade,apoi se pune verdeata!

Pofta buna

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise