Se spala bine ficateii, se pun intr-o strecuratoare, apoi se pun intr-un castronel si se condimenteaza cu piper si cimbru.
Intr-o farfurie amestecati ouale cu 4-5 linguri de faina, sare, piper, patrunjel. Puneti uleiul la incins, dati pe rand ficateii prin faina ramasa, apoi prin compozitia de ou cu faina si puneti-i la prajit. Dupa 3-4 minute intoarceti-i pe partea cealalta.
Dupa ce s-au prajit, scoateti-i pe hartie absorbanta. Se pot servi cu spanac, piure, muraturi, salate, etc.
Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise