Curatam ficateii, ii spalam bine, apoi ii punem la scurs, intr-o strecuratoare.
Curatam ficateii, ii spalam bine, apoi ii punem la scurs, intr-o strecuratoare.
Laptele il punem intr-un bol si punem ficateii in el pentru 2 ore, dar cel mai bine ar fi sa ii lasam de seara pina dimineata.
Curatam ceapa, apoi o taiem feliute pe care le tragem la tigaie, in 30 g unt.
Punem zaharul, amestecand continuu, pana cand se caramelizeaza ceapa. Acoperim tigaia si lasam asa 5 minute pina scade sosul, amestecand din cand in cand. Stingem focul si tinem ceapa la cald.
Amestecam faina cu paprika, piper si ierburile aromate, apoi trecem ficateii prin faina. Punem uleiul si untul ramas la topit intr-o tigaie si prajim apoi, ficateii pe toate partile, pina cand se rumenesc.
Smantana, maioneza, mustarul, usturoiul trecut prin presa le omogenizam si asezonam.
Punem ficateii rumeniti pe farfurie, peste ei ceapa caramelizata si putin sos de smantana. Eu am servit ficateii cu piure de cartofi.
Pofta mare sa aveti!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise