Se spala bine ficateii, se usuca cu prosoap de hartie , se pune untul la topit intr-o cratita cu capac si se adauga ficatei. Se lasa sa se caleasca inabusit. Cand s-au calit, se adauga si ceapa tocata solzisori (sau prazul taiat feiute subtiri), care trebuie sa se caleasca si ea bine. Dupa ce s-a calit si ceapa, se sareaza, se pipereaza (dupa gust), se adauga usturoiul, vinul si rosiile in bulion. Se amesteca usor, se acopera cu capacul si se lasa la foc mic pana ce scade bine sosul.
Se serveste cu piure d cartofi sau cu mamaliguta.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise