Ceapa se curata, se spala, se taie solzisori si se caleste in ulei.
Se adauga ficateii spalati si curatati(atentie sa fie bine curatati de fiere sa nu amareasca mancarica) si se lasa sa se inabuse la foc mic pana cand ficateii isi schimba culoarea.
Se adauga rosiile taiate f subtire si tot acum o lingurita rasa de cimbru, se mai lasa pe foc sa scada tocanita, aprox. 10-15 minute.
Cand tocanita de ficatei este gata se adauga usturoiul taiat marunt, piperul, vegeta(dupa gustul fiecaruia) si se da la o parte de pe foc. Presaram frunze tocate de patrunjel. Se poate servi langa pireu de cartofi, sau paste fainoase spirale, sau langa o portie de cus-cus. Se poate servi simplu cu mamaliguta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise