Guliile se spala si li se vor scoate miezul pentru a fi umplut cu amestecul rezultat din: ceapa care se taie in cubulete mici si se pune la calit alaturi de ciuperci, orezul se pune la fiert 15 minute, cand observam ca este aproape fiert, se scurge si se adauga peste ceapa si ciuperci, continundu-se operatiunea.
Se iau guliile si se umplu cu amestecul rezultat se va pune intr-o tava de Jena unsa cu unt in prealabil si se va da la cuptor, se veriifica din cand in cand, este gata cand guliilor li s-a inmuiat coaja.
Separat ficateii se spala se curata si se pun pe grill mare atentie sa nu se arda.
Se va aranja farfuria cu: salata verde, portocala, porumb, castravete, morcov toate proaspete, exact ca in imaginea alaturata.
Pofta Buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise