1.Ficatul se taie in fasii subtiri.Slanina afumata se taie in cubulete ,apoi se pune impreuna cu untul intr-o tigaie mare.Pe foc mare, amestecand mereu, se va praji;cand untul s-a topit si slanina este sticloasa , se aduga ceapa tocata fin.Se calesc impreuna cateva clipe,apoi se adauga ficatul si se prajeste cca.5 minute.Se presara faina, se amesteca bine ,se toarna vinul si supa si se fierbe 6-7 minute acoperit.
2.Cand este gata, se sareaza, se pipereaza ,se toarna smantana si i se da gust cu sucul de lamaie.Se serveste cu garnitura de cartofi piure, orez fiert sau mere taiate felii si calite in unt.Un vin alb poate acompania acest preparat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise