Ficat prajit

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ficat de vaca, porc sau vitel
  • 3-4 linguri ulei
  • 2-3 linguri de faina

Mod de preparare

Se spala ficatul, se sterge bine cu un servet curat, se taie bucati de grosimea unui deget, se tavaleste prin faina, se scutura bine si se prajeste in ulei incins.

Ficatul nu se sareaza decat dupa ce a fost prajit, cu cateva clipe inainte de a fi servit.

Se serveste cu garnitura de legume asortate sau cu piure de cartofi.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise