Ficat la gratar

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr ficat de vita
  • 500 ml lapte
  • 1 lingura unt
  • sare
  • verdeata.

Mod de preparare

Se spalat ficatul, se taie bucati potrivite si se lasa 2 ore in lapte la frigider.

Se scoate ficatul din lapte, se sterge bine cu un servet si se pune pe gratarul incins.

Se lasa sa se friga pe o parte si pe cealalta, dar nu prea tare sa nu se usuce.

Se aseaza in farfurii, se pune deasupra sare, putin unt si verdeata (se pot folosi si alte condimente dupa gustul fiecaruia)

Se serveste cald (rece se intareste) cu garnitura de cartofi si salata.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise