Ficat de pui cu sos de smantana si usturoi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr ficat de pui
  • 400gr smantana
  • usturoi
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune ulei in tigaie, se taie ceapa marunt si se caleste.

Peste ceapa calita se pune ficatul taiat in bucati impreuna cu 8-10 catei de usturoi taiati marunt,apoi adaugam putina apa si lasam sa fiarba ficatul 30min.Daca scade apa mai adaugati pana este fiert ficatul.

Dupa ce ficatul este fiert, se pune smantana si putina apa.Se mai adauga usturoi pisat daca este nevoie. Daca este prea subtire, sosul il ingrosam cu putina apa amestecata cu 1 lingura de faina, apoi condimentam cu piper si sare dupa gust.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise