Ficat de pui cu paste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficat
  • 2 cepe
  • 300 g paste
  • 1 ling delikat legume
  • 2 ling pasta tomate
  • 4 catei usturoi
  • 1 ling cimbru maruntit
  • 1 ling patrunjel maruntit.

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet si se lasa la scurs.

Intr-o cratita se pun pastele gata scurse,se adauga ulei ,sare si se amesteca.

Intr-o tigaie se pune ulei apoi ceapa tocata si se caleste.

Se adauga ficatul,delikat,cimbru si o cana de apa si se lasa pana scade zeama.

La sfarsit,cand zeama e aproape scazuta se adauga pasta de tomate,usturoiul pisat si se mai lasa 5 min.

Se adauga patrunjel

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise