Ficat de porc la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ficat de porc
  • 1/2 l lapte
  • 4 cepe mari
  • condimente dupa placere
  • 100 ml ulei
  • 50 ml vin

Mod de preparare

Ficatul il tii jumatate de ora in lapte, stergi,il portinezi, il asezi in tava unsa cu ulei,peste care presari ceapa taiata juliene si dai la cuptorul incins.Dupa 15 minute il intorci,adaugi vinul, sarea si condimentele si lasi pana scade sosul.Servesti cald cu mamaliguta sau piure de cartofi si muraturi.Se poate servi si rece.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise