ficat de caprioara

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ficat de caprioara,
  • 20 g unt,
  • jumatate de ceapa,
  • 1 lingurita de faina,
  • sare dupa gust,
  • piper macinat,
  • putin otet.

Mod de preparare

Se prajeste ceapa in ulei, se adauga ficatul taiat felii, se condimenteaza cu piper si se prajeste la foc mare.

Se presara faina, se stropeste cu putin otet, dupa 1-2 minute se poate servi si abia acum se sareaza.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise