Ficat bavarez

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe,
  • 40 g untura,
  • 500 g ficat de porc sa de vita,
  • 2 linguri de faina,
  • 250 ml supa fierbinte de cubulete sau knorr,
  • 2 linguri de otet aromatic,
  • sare,
  • piper alb,
  • un varf de cutit de zahar.

Mod de preparare

Intr-o tigaie mai mare, se topeste untura,se pune ceapa tocata marunt si se caleste 5 minute (pana devine aurie).

Se taie ficatul fasii subtiri si se pune in tigaie peste ceapa, lasand sa se caleasca 3-4 min, continuand amestecarea.

Se presara deasupra faina, si imediat se adauga supa fierbinte si otetul aromatic.

Se amesteca bine totul si se lasa sa fiarba 5 minute la foc moderat.

Se adauga sare, piperul si zaharul,se mai lasa un clocot doua si se serveste imediat.

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise