FICAT AMERICAN

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700g ficat de porc sau vita portionat in 6 felii
  • 60 g unt
  • 6 felii kaizer
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita miere
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se ia o tigaie in care se topeste jumatate din cantitatea de unt si se prajesc feliile de sunca pe ambele parti,apoi feliile se pun intr-o tava de aragaz.Se adauga restul de unt la prajit si se pun bucatile de ficat.Cand sunt gata,se pune sare si piper dupa gust.Pe fiecare felie de sunca se pune cate o bucata de ficat si se da la cuptorul fierbinte pentru cateva minute,(5-8).Se amesteca mustarul cu mierea si se toarna peste ficat.Se serveste cu garnitura de cartofi natur.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise