Festin de pui " a la Fiji "

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui
  • 1 ou mare
  • 50 g nuci de cocos deshidratate
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 cutie de 432 g de ananas feliat, scurs
  • 3 linguri de zahar brun

Mod de preparare

1. Se preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 4 / 180 grade Celsius. Se scoate pielea de pe pulpele de pui. Se bate oul usor, cu furculita, intr-un bol putin adanc. Se pune nuca de cocos pe o farfurie.

2. Se trece puiul prin ou, avand grija sa fie acoperit complet in ou. Se scurge surplusul de ou de pe pulpele de pui si se trec prin cocos. Se procedeaza la fel cu toate pulpele.

3. Se curata ardeiul si se taie felii. Se taie feliile de ananas in sferturi. Se asaza ardeiul si ananasul pe fundul unui vas intins si rezistent la caldura si se presara zahar pe deasupra. Se asaza pulpele de pui deasupra.

4. Se pune puiul in cuptor timp de 45 minute pana cand se patrunde carnea. Se serveste imediat cu garnitura de orez. Delicios!

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise