1. Se preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 4 / 180 grade Celsius. Se scoate pielea de pe pulpele de pui. Se bate oul usor, cu furculita, intr-un bol putin adanc. Se pune nuca de cocos pe o farfurie.
2. Se trece puiul prin ou, avand grija sa fie acoperit complet in ou. Se scurge surplusul de ou de pe pulpele de pui si se trec prin cocos. Se procedeaza la fel cu toate pulpele.
3. Se curata ardeiul si se taie felii. Se taie feliile de ananas in sferturi. Se asaza ardeiul si ananasul pe fundul unui vas intins si rezistent la caldura si se presara zahar pe deasupra. Se asaza pulpele de pui deasupra.
4. Se pune puiul in cuptor timp de 45 minute pana cand se patrunde carnea. Se serveste imediat cu garnitura de orez. Delicios!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise