1. Incalzeste in prealabil cuptorul la 200 grade Celsius. Decojeste si spala cartoful dulce. Taie cartoful in jumatate si apoi fiecare jumatate in 4 felii. Pune feliile intr-un castron.
2. Toarna uleiul de masline peste cartofi, apoi stropeste cu sosul condimentat. Amesteca cu mainile cartofii in ulei si sos pana sunt bine unsi. Asaza feliile intr-o tava de copt care nu lipeste. Se da la cuptor timp de 30 de minute, pana cand se formeaza o crusta.
3. Intre timp, asaza maioneza cu lingura intr-un castron mic. Amesteca sosul de rosii. Raceste la frigider.
4. Scoate tava din cuptor. Lasa sa se raceasca usor si apoi asaza feliile intr-un castron.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise