Varianta 1
Cele 2 lipii se rup in bucatele mici de cca 1,5 cm; se pun intr-un bol si se stropesc cu 2 linguri de apa, uleiul de masline si sucul de lamiae.Se adauga semintele de rodie.
Ardeii,castravetii,rosiile,ceapa verde,frunzele de salata,ridichile si frunzele de menta se taie marunt.
Se adauga la paine si se amesteca; se sareaza dupa gust.
Se aseaza pe un platou si se decoreaza.
Se serveste ca aperitiv.
Varianta 2
Cele 2 lipii arabe se taie in patratele mici de cca 1,5 cm si se prajesc in 3 linguri de ulei pana iau o culoare aurie .
Se procedeaza la fel ca pentru varianta 1.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise