Fasole verde lata sau fideluta

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fasole verde 1 kg,
  • 1 ou ,
  • ulei,
  • usturoi 4 catei,
  • maioneza 250-300 g,
  • sare,
  • patrunjel.

Mod de preparare

Se spala fasolea se pune peste apa clocotita si se lasa la fiert cca 30 min.

Dupa care se pune fasolea la racit apoi se marunteste. Se amesteca cu maioneza si se da la rece.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise