Fasole verde la borcan

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg.fasole verde rotunda
  • 500 g rosii decojite
  • 500g ardei
  • 500 ml ulei
  • frunze de marar si patrunjel
  • 8 aspirine.

Mod de preparare

Fasolea verde se curata se spala si se rupe bucatele apoi se pune intr-o cratita mai mare; se adauga rosiile si ardeii toate taiate bucatele mici si uleiul. Se lasa sa fiarba dar nu foarte mult, apoi se pun frunzele se ia cratita de pe foc si se pun aspirinele zdrobite. Fasolea se pune calda in borcane si se lasa intr-un loc caldut.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise