Ceapa se curata,se spala,se taie marunt si se caleste in putin ulei cu sare pana se inmoaie.
La fel se procedeaza si cu ardeii,care se pun peste ceapa.Se picura putina apa ca sa nu se arda.
Dupa ce s-au inmuiat legumele,se pune fasolea verde,scursa de apa din borcan si se completeaza cu apa calda cat sa acopere fasolea.
Se lasa la fiert 5 minute cat sa se imbine aromele,apoi se pune pasta de tomate amestecata cu o lingura de faina.
Usturoiul se taie marunt si se adauga in fasole.
Frunzele de patrunjel se taie si ele marunt,se pun in fasole.
Se completeaza cu sare si piper si se mai lasa 2-3 minute pe foc.
Se serveste imediat.
Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise