Fasole verde cu pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Fasole verde cu pui

Ingrediente

  • 500g pui (piept, pulpe, ce doriti)
  • 1 kg pastai galbene/verzi
  • 1 ceapa
  • Jumatate ardei gras rosu
  • 2 lingurite boia dulce
  • Jumatate lingurita piper
  • 6 catei usturoi
  • 3 linguri passata
  • Jumatate legatura patrunjel
  • cateva fire marar
  • 2 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

Incingem uleiul si prajim carnea presarata inainte cu sare si piper. Se scoate din oala si se adauga ceapa si ardeiul taiate marunt. Le prajim pentru cateva minute, apoi adaugam carnea si pastaile curatate si rupte in trei. Acoperim cu 4 cani de apa si adaugam boia, sare, piper. Lasam sa fiarba la foc mic cu capac pentru jumatate de ora, apoi luam capacul si lasam la foc mediu pana cand pastaile sunt fierte.

Adaugam passata, usturoiul zdrobit si verdeturile tocate marunt, lasam la fiert 5 minute.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise