Ceapa tocata marunt, morcovul si telina rase se calesc in ulei, se adauga carnea tocata, se potrivesc de sare si piper, se lasa la foc mic 1/2 ora, apoi se adauga fasolea verde si se lasa pe foc inca 10 minute.
Separat se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se scurg de apa si se face un piure, se adauga dupa ce se racesc putin smantana si oul.
Se ia o tava mai inalta si se toarna amestecul de carne cu fasole, peste acesta se pune piureul de cartofi si se presara cascavalul ras, se pune in cuptor 20 minute pana se rumeneste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise