fasole verde cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de porc
  • ulei
  • ceapa
  • rosii
  • faina
  • usutori
  • fasole verde
  • patrunjel si marar verde
  • piper
  • sare
  • supa de oase

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa impreuna cu ceapa si usturoiul in 50 ml de ulei cu 50 ml de supa de oase. Fasolea verde se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de supa de oase, se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, rosiile , piper, sare si cantitatea ramasa de supa de oase; se continua fierberea impreuna cu carnea.

La sfasitul fierberii se adauga jumatate din cantitatea de patrunjel si marar verde.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise