Fasolea verde curatata si spalata se pune la fiert in 500 ml apa cu un praf de sare sau in vasul de fiert in aburi, aproximativ 20-25 minute.
In alta craticioara caliti in ulei ceapa tocata, costita taiata bucatele si rosia decojita si taiata feliute. Adaugati putina apa, bulion, ketcup, condimentati dupa gust si dupa 10 minute adaugati faina desfacuta in putina apa. Dupa ce mai da cateva clocote adaugati verdeata tocata.
Intr-o tigaie prajiti cabanosul bucati de 7-8 cm lungime si crestat din loc in loc.
Pe farfurie se aseaza bucati de cabanos prajit, pastai de fasole verde intregi (cine doreste le poate asezona cu usturoiul zdrobit) iar langa adaugati si sosul cu afumatura. Garnisiti cu verdeata.
Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise