fasole verde cu aripi de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
fasole verde cu aripi de pui

Ingrediente

  • o ceapa medie
  • un ardei gras sau(optional 3 sferturi de ardei de diverse culori)
  • 6 aripi superioare de pui
  • 1kg fasole verde(congelata)
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri de bulion
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • paprika dupa gust

Mod de preparare

in timp ce se fierb aripile intr-un litru jumate de apa,se arunca spuma,dupa care se strecoara.

separat se caleste ceapa pana devine aurie,se adauga ardeiul taiat cubulete. la cateva minute se adauga zeama(nu toata) de la aripi si fasolea.

cand toate acestea sunt fierte, se adauga un pic de sare si aripile.

la final se adauga faina amestecata cu bulionu si un pic de zeama(obligatoriu rece),usturoiul taiat cat mai mic si paprika.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise