Bun. Am cheltuit banii sa cumparam ingredientele, prin urmare , din bun simt , stingem televizorul, scoatem cablul de la net si ne apucam de treaba.
Cu ochiul pe apometru sa nu facem risipa, punem apa intr-o oala cat sa acopere fasolea deja lenevind acolo si o punem pe foc pana da cateva clocote, apoi aruncam apa. Repetam procedura inca odata, sau depinde de cate ori vreti voi. [eu fac asta doar de doua ori ..ca imi vine factura la apa lunar :))]
Dupa ce am terminat , umplem oala cu 3 litri de apa ( macar sa va para rau cand faceti asta) si punem fasolea la fiert serios , fara sa ne mai jucam cu ea.
Deabea acum putem sa ne vaietam. Greul incepe cu adevarat!
Intr-un ceaon/tigaie fortam costitele sa se prajeasca...
Intre timp, tocam ceapa si ardeiul , razuim morcovul,pastarnacul si telina si le punem la fiert la un loc cu fasolea.
La cat de greu ne-am miscat, probabil costitele s-au prajit. Le scoatem si le punem deoparte.
Bun. Acum nu aprindem televizorul..ca ne uita sfintii acolo. Avem timp strict pentru o tigara ( 10 minute) !
Au trecut si cele 10 minute si iata ca de ce ti-e frica nu scapi ! Suntem nevoiti sa punem costitele peste fasole la fiert !
Lasam sa fiarba 1h si 30 de minute/ 2h sau depinde, pana ce fasolea incepe sa scada.
Intr-o alta tigaie, punem o lingura de ulei, calim o ceapa tocata marunt cu bulion si adaugam compozitia in oala cu fasole pentru inca 15 minute.
Potrivim de sare si piper... si oprim focul !
Era sa uit !!! Dupa ce am oprit focul, adaugam patrunjelul si mararul tocat si gata !!!
Acum avem voie sa conectam toate sursele de curent din casa !
Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise