Fasole scazuta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Fasole scazuta

Ingrediente

  • 300 g fasole (boabe mari)
  • 1 ceapa
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura zarzavat de ciorba
  • 1 lingura sos iute
  • 1 lingura pasta de tomate (sau un paharel de suc de rosii)
  • 50 ml ulei
  • sare, cimbru
  • marar si patunjel verde

Mod de preparare

Moi fasolea de seara pana dimineata. Fierb cate 5 minute si schimb apa de 3-4 ori, apoi o fierb 20 minute la oala sub presiune.Calesc o ceapa, adaug fasolea, zarzavatul, sosul iute, putina zeama in care a fiert fasolea, las sa scada. Adaug pasta de tomate sau sucul de rosii, condimentez. Presar cu verdeata. Servim cu muraturi.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise