Fasole picanta Spaniola

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 10 portii:
  • Fasole alba 1 kg
  • Menta 50gr
  • Chilli 50gr
  • Chorizo 200gr
  • Ceapa rosie 150gr
  • Coriandru 50gr
  • Masline 300gr
  • Ulei de masline 50gr
  • sare,piper

Mod de preparare

Fasolea se pune la umflat 8 ore,apoi se fierbe si se arunca apa,care se inlocuieste cu apa calda continuindu-se fierberea.Maslinele se oparesc si se desareaza.

Intr-o tigaie se infierbanta uleiul in carew se pune chorizo,sau un carnati de acelasi tip taiat cuburi mici,ceapa tocata,maslinele,si ardeiul tocat marunt.Fasolea fiarta bine se scurge si se amesteca cu ingredientele din tigaie.In mancare se mai adauga menta si coriandrul verde tocate marunt,si se condimenteaza.

Servire:

Se serveste calda sau rece ca aperitiv.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise