Pune fasolea in apa si las-o la inmuiat cateva ore bune sau peste noapte.
Pune fasolea in apa si las-o la inmuiat cateva ore bune sau peste noapte. Se conecteaza la sursa de curent Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se seteaza functia Brown/Saute, fara a pune capacul. Pune uleiul la incins si caleste ceapa rosie tocata marunt. Adauga spre final ceapa verde tocata rondele. Toaca legumele cubulete si pune-le peste ceapa calita. Amesteca in cuva aparatului cu o lingura de lemn si lasa legumele 4-5 minute sa se caleasca. Pune rosiile uscate taiate felii, pasta de gogosar, sucul de rosii, fasolea scursa de apa, mirodeniile si apa. La final pune si ciolanul si vezi sa fie suficienta apa peste ingrediente. Se pune capacul aparatului, se inchide supapa de aburi.Din meniul aparatului se selcteaza functia Meat/Stew, cu durata de 60 minute, apoi tasta Start. Dupa terminarea programului, se deschide supapa de eliberare aburi, apoi se deschide capacul.Scoate ciolanul si pune verdeata proaspata tocata fin. Amesteca in mancarea de fasole si serveste o bucata de carne cu fasole si neaparat muraturi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise